δωρεαν τα εξοδα αποστολης για παραγγελιες ανω των 39€

Ευαίσθητο Δέρμα

  1. Αρχική
  2. ΓΥΝΑΙΚΑ
  3. πρόσωπο
  4. Ευαίσθητο Δέρμα

 Σειρά Προσώπου 4

Λεπτό και ευαίσθητο δέρμα
Φαγούρα, ερυθρότητα, ερεθισμός : αμυντικές αντιδράσεις του δέρματος σε συνεχείς εξωτερικούς στρεσογόνους παράγοντες που μεταβάλλουν τη σύνθεση του νερού, του σμήγματος και του υδρο-λιπιδικού φιλμ .
Το δέρμα γίνεται ξαφνικά αντιδραστικό , εύθραυστο και λεπτό . Η ευαισθησία κυρίως προκαλείται από μια κατασταση όπως διάθεση ( άγχος , θλίψη)  , καθώς και εξωτερικούς παράγοντες , όπως , η περιβαλλοντική ελλειψη του ήλιου , τον ανέμο και το κρύο .
Κατά τους χειμερινούς μήνες , τα αίτια του ερεθισμού μπορεί να είναι :
- Κρύο και ο ανεμος τα οποία μειώνουν το φυσικό προστατευτικό φράγμα του δέρματος ( το υδρο-λιπιδικό φιλμ ), καταργώντας την λιπαροτητα και την υγρασία.
- Ξαφνικές αλλαγές από ένα ζεστό , κλειστό περιβάλλον προς τα έξω στο κρύο , τα οποία διεγείρουν την περιφερειακή μικροκυκλοφορία στα αγγεια που διαστέλλονται και στη συνέχεια συρρικνώνεται , προκαλώντας ερυθρότητα .
- Στην πόλη , η υγρασία τείνει να μεταφερει  νέφος , σκόνη και τοξικά σωματίδια απο τον αέρα.Ο επιβλαβής ρόλος της ρύπανσης είναι σημαντικός και όλες αυτές οι ουσίες προσκολλώνται στην επιφάνεια του δέρματος, ανάμιγνυονται με το σμήγμα και  γίνονται συνεχείς πηγές ερεθισμού .
Κατά τους καλοκαιρινούς μήνες , από την άλλη πλευρά , μία από τις κύριες αιτίες του ερεθισμού είναι η έκθεση στις υπεριώδεις ακτίνες του ηλιου . Αυτή η κατάσταση μπορεί στη συνέχεια να οδηγήσει σε φλεγμονή που προκαλεί ερυθρότητα , κάψιμο και δερματίτιδα . Μόνο συνεχή φροντίδα θα επαναφέρει τη φωτεινότητα στο εύθραυστο δέρμα και θα το βοηθήσει να λάμψει.
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
Λοσιόν make up remover  για ευαίσθητα, ευπαθή δέρματα Ευαίσθητο Δέρμα Βιολογικά Προϊόντα - hqbbs.gr -25%

Λοσιόν make up remover για ευαίσθητα, ευπαθή δέρματα

Λοσιόν make up remover για ευαίσθητα, ευπαθή δέρματα- Make up Remover Micellar Lotion 100mL&nbs..

16,80€ 12,60€ Χωρίς ΦΠΑ: 10,16€

Ευαίσθητο, Δέρμα, πρόσωπο