δωρεαν τα εξοδα αποστολης για παραγγελιες ανω των 39€

Τρόποι Αποστολής

  1. Αρχική
  2. Τρόποι Αποστολής

H hqbbs.gr εκτελεί αποστολές σε όλη την Ελλάδα δωρεάν για παραγγελίες άνω των 39 ευρώ. Για παραγγελίες από 39 ευρώ και κάτω τα μεταφορικά έξοδα χρεώνονται με 3 ευρώ (ενώ στην περίπτωση της αντικαταβολής υπάρχει επιπλέον χρέωση €2).

Ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης είναι ενδεικτικός (1-2 εργάσιμες μέρες εκτός από τις δυσπρόσιτες περιοχές) και μετράει από την ημέρα της αποστολής. Από τις εργάσιμες ημέρες εξαιρούνται τα Σάββατα, οι Κυριακές και οι επίσημες Ελληνικές αργίες. H hqbbs.gr δεν είναι υπεύθυνη για καθυστερήσεις σε αποστολές που προκλήθηκαν από καιρικές συνθήκες, απεργίες, περιόδους αιχμής για κούριερ π.χ Χριστούγεννα ή οποιεσδήποτε άλλες περιστάσεις πέραν του ελέγχου της ή για λόγους ανωτέρας βίας.

Για παραδόσεις το Σάββατο υπάρχει επιπλέον χρέωση και γίνεται κατόπιν συνεννόησης.

Όταν η παραγγελία σας αποσταλεί, λαμβάνετε ένα e-mail, με τον αριθμό φορτωτικής και το site του συνεργαζόμενου κούριερ . Παρακαλούμε φροντίστε να είναι κάποιος διαθέσιμος για να παραλάβει και να υπογράψει για την παράδοση σας. Απαράδοτες αποστολές επιστρέφονται σε εμάς μετά από 15μερες. Σε αυτήν την περίπτωση, η επαναποστολή επιβαρύνεται με κόστος μεταφορικών.


Μπορείτε ακόμα να επιλέξετε να στείλετε το δώρο σας απευθείας στον παραλήπτη κατόπιν συνεννόησης. Η απόδειξη του δώρου θα σταλεί αποκλειστικά σε εσάς μέσω email και η πληρωμή θα πρέπει να γίνει με κάρτα ή κατάθεση σε λ/σμο τραπέζης.