δωρεαν τα εξοδα αποστολης για παραγγελιες ανω των 39€

Η Εταιρεία

  1. Αρχική
  2. Η Εταιρεία

H εταιρεία HQBBS έχει τις ρίζες της πίσω στο 2004 όπου και ξεκίνησε την πορεία της στην Ελλάδα με την μορφή του ιδιαίτερα καινοτόμου για τα τότε χρονικά δεδομένα, Βιο…λογικού Πολυχώρου “Biocenter”, αλλά και του πρώτου πανευρωπαϊκά πιστοποιημένου καταστήματος Non Food Bio κατά πρότυπα του Ιταλικού Οργανισμού Πιστοποίησης Βιολογικών & Καθαρών προϊόντων ICEA, με την ονομασία “TresB: bio-body-beauty”, στην καρδία του Πειραιά!

Διένυσε με επιτυχία την πρώτη της δεκαετία στην Ελληνική αγορά και βαδίζει ακόμα σταθερά, ξεπερνώντας τα μισά της δεύτερης δεκαετίας, παρά τις αντίξοες οικονομικές συγκυρίες που όλοι μας έχουμε νοιώσει... και που δυστυχώς συνεχίζουν να μας ταλαιπωρούν. Πήρε την μεγάλη απόφαση για αποκέντρωση, στα πλαίσια ενός εναλλακτικού σχεδιασμού οικολογικότερης ανάπτυξης και από το 2010 μετέφερε την έδρα της στην Εύβοια - Χαλκίδα απ’ όπου και συνεχίζει σήμερα τις δραστηριότητές της.

Παραμένουμε ακλόνητοι και άκαμπτοι στις αρχές μας, που είναι η υψηλή ποιότητα και η ασφάλεια των προϊόντων που εμπορευόμαστε σήμερα μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, ο σεβασμός στο περιβάλλον και το δίκαιο εμπόριο “fair trade” σε κάθε μας δραστηριότητα.

Ιδιαίτερα στις ημέρες μας, η HQBBS βρίσκεται δίπλα στο πλευρό κάθε καταναλωτή, παρέχοντας εκτός από τις σταθερές της αξίες, ιδέες και λύσεις για την αύξηση του επιπέδου της υγιεινής και ασφάλειας των φίλων μας, αυξάνοντας τις υπηρεσίες της για ένα υγιές, δίκαιο και αειφόρο μέλλον.

Ο στόχος μας παραμένει και αυτός αναλλοίωτος και ανεπηρέαστος από τις οικονομικές δυσκολίες. Η εταιρεία μας μελετά και αναβαθμίζει συνεχώς, την επιστημονική της γνώση της και τις συνεργασίες της πάνω σε θέματα φυτικών/βιολογικών δερμο-καλλυντικών, προϊόντων ατομικής-βρεφικής φροντίδας & υγιεινής, φυτικών βαφών, οικολογικών παιδικών απορρυπαντικών κλπ, σε μία περιοχή ευθύνης που εκτός της Ελλάδος, περιλαμβάνει τις όμορες χώρες της Βαλκανικής, την Κύπρο, την Τουρκία και την ευρύτερη περιοχή της ΝΑ Μεσογείου. Στις περιοχές αυτές λειτουργούμε πολυεπίπεδα, με στόχο την ανάπτυξη των συνεργατών μας, χτίζοντας από κοινού τις προϋποθέσεις για την διάδοση της γνώσης των προϊόντων μας στο καταναλωτικό κοινό στις ακόλουθες προϊοντικές μας σειρές:

  • Helan Genova – Cosmesi di laboratorio srl:

  • 400+ Φυτικά Καλλυντικά & δερμο-καλλυντικά προϊόντα βοτανικής κοσμετολογίας παραγμένα αποκλειστικά με φυτικές και βιολογικές ά ύλες

  • 44+ χρόνια έρευνας και εμπειρίας αμιγώς στον χώρο των φυτικών καλλυντικών π

  • παρουσία σε 40+ χώρες σε όλον τον κόσμο

  • >1.000.000 «φανατικούς» υποστηρικτές…

  • Corpus Plus Medical BV: με τα πατενταρισμένα προϊόντα ατομικού WC TravelJohn

  • FiloBio & Ali Organic Ware: με επιλογές από μοντέρνα νεανικά και παιδικά ρούχα και εσώρουχα από βιολογικό βαμβάκι & βιολογικό λινάρι

 

Στον χώρο των τροφίμων λειτουργούμε με αναγνωρισμένη επιτυχία ως σύμβουλοι, παρέχοντας υπηρεσίες σε θέματα εφαρμοσμένης ποιότητας, μελέτης και ανάπτυξης μεταποιητικών μονάδων τροφίμων, έργων έρευνας, ανάπτυξης και καινοτομίας τροφίμων (συνταγών & συσκευασίας) καθώς και συμβουλές προς ανάπτυξη και προϊοντικό σχεδιασμό καταστημάτων λιανικής πώλησης τροφίμων αλλά και HO.RE.CA.

Τα προϊόντα μας εμπιστεύονται και κοσμούν, στρατηγικά επιλεγμένα καταστήματα πώλησης Βιολογικών Προϊόντων, Φυτικών Καλλυντικών και Φαρμακείων στην ευρύτερη περιοχή ευθύνης μας.