δωρεαν τα εξοδα αποστολης για παραγγελιες ανω των 39€

Helan

  1. Αρχική
  2. ΜΩΡΟ-ΠΑΙΔΙ-ΕΓΚΥΟΣ
  3. Σειρά ενάντια στις ψείρες
Helan

 Occhio al Pidocchio

Τα μάτια σας στις ψείρες

Οι ψείρες είναι τα γνωστά μας μικρά παράσιτα που βρίσκουμε συχνά στο ανθρώπινο κεφάλι, το οποίο δυστυχώς αποτελεί ένα ιδανικό φυσικό περιβάλλον για την ανάπτυξή τους, ιδιαίτερα κάθε Φθινόπωρο. Οι ψείρες τρέφονται με το αίμα που απομυζούν  αφού πρώτα  δαγκώσουν το δέρμα στο  κεφάλι μας. Εάν αυτά τα παράσιτα τα απομακρύνουμε  από το δέρμα, δεν μπορούν να επιβιώσουν περισσότερο από δύο ή τρεις ημέρες το πολύ!

Οι ψείρες ζουν περίπου τρεις εβδομάδες και στην περίοδο αυτή κάθε θηλυκό γεννά περίπου τριακόσια αυγά (που ονομάζουμε κόνιδες) τα οποία έχουν την ιδιότητα να κολλάνε στα μαλλιά μέσω μιας υγρής ουσίας (ορός),  που εκκρίνουν οι ψείρες  κατά τη διάρκεια της ωοτοκίας.  Αυτός ο ορός, μαζί με τα δαγκώματα είναι η αιτία για την φαγούρα, τον κνησμό και την έντονη  συνεχή ανάγκη για ξύσιμο αλλά και για την επιμόλυνση της περιοχής.

Οι ψείρες του κεφαλιού, αν και δεν είναι  ουσιαστικά επικίνδυνες για την υγεία, είναι σίγουρα μη επιθυμητές και δεδομένου ότι ο καθένας μας μπορεί να  πέσει θύμα τους, η πρόληψη τους  κρίνεται από όλους απαραίτητη και επιβεβλημένη.

Προληπτικά η αποφυγή μας από τις ψείρες  μπορεί να επιτευχθεί με τη δημιουργία ενός περιβάλλοντος  δυσμενούς για την «εγκατάσταση»  τους . Όταν όμως η προσβολή έχει συμβεί θα πρέπει να ακολουθηθεί σχολαστική «απολύμανση» και καθαρισμός το συντομότερο δυνατό, με την βοήθεια ειδικών προϊόντων. Ας δούμε πως:

Πρωτίστως με χρήση κατάλληλου καθαριστικού – καλλυντικού  σαμπουάν με συστατικά και έλαια που δημιουργούν ένα δυσάρεστο περιβάλλον για τις ψείρες του κεφαλιού. Δευτερευόντως με άσκηση μηχανικής δράσης για την απομάκρυνση των παρασίτων και των αυγών τους ( κόνιδες), η οποία θα πρέπει να εφαρμόζεται συχνά με την χρήση της κατάλληλης  χτένας  (πολύ λεπτή οδοντωτή χτένα). Τρίτον είναι σημαντικό να ακολουθεί η χρήση ενός ηπίου και καταπραϋντικού παράγοντα για να ανακουφίζει το δέρμα της κεφαλής από τον ερεθισμό που έχει προκληθεί και να το προστατεύει από ανεπιθύμητες μολύνσεις.

Η HELAN δημιούργησε μετά από χρόνια ερευνών και σας παρουσιάζει σήμερα, την καλύτερη φυτική σειρά της αγοράς,  που καλύπτει με το παραπάνω όλες τις ανωτέρω ανάγκες με τα ακόλουθα προϊόντα τα οποία είναι, δερματολογικά ελεγμένα, έχουν ορθοδερμικό ρΗ και δεν έχουν συντηρητικά! Επιπλέον είναι Gluten Free -ελεύθερα γλουτένης και επομένως μπορούν να χρησιμοποιηθούν ελεύθερα και από τις πληθυσμιακές ομάδες που πάσχουν από την δυσανεξία αυτή:

  •   37L    Προληπτική Λοσιόν σε μορφή σπρέι , χωρίς  προωθητικά αέρια
  •  37Ο   Έλαιο Εντατικής Θεραπείας σε μορφή σπρέι , χωρίς  προωθητικά αέρια
  • 37SH  Ειδικό Σαμπουάν διπλής δράσης για αφαίρεση και  πρόληψη
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ προστασία από τις ψείρες- ΔΩΡΟ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΛΟΣΙΟΝ

Βιολογικα παιδικα καλλυντικα   Με την αγορά δύο προιόντων προστασίας από τις ψείρες&nb..

34,20€ Χωρίς ΦΠΑ: 27,58€

Προληπτική λοσιον για ψείρες  ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ σε μορφή σπρέι, χωρίς προωθητικά αέρια Σειρά ενάντια στις ψείρες Βιολογικά Προϊόντα - hqbbs.gr -15%

Προληπτική λοσιον για ψείρες ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ σε μορφή σπρέι, χωρίς προωθητικά αέρια

 Προληπτική Λοσιόν σε μορφή σπρέι , χωρίς  προωθητικά αέρια – Gluten FreeΦυτικό ..

15,00€ 12,75€ Χωρίς ΦΠΑ: 10,28€

Σαμπουάν για ψείρες διπλής δράσης ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ Σειρά ενάντια στις ψείρες Βιολογικά Προϊόντα - hqbbs.gr -15%

Σαμπουάν για ψείρες διπλής δράσης ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ

Ειδικό Σαμπουάν διπλής δράσης,  αφαίρεση & πρόληψη  – Gluten Free – ορθοδε..

16,20€ 13,77€ Χωρίς ΦΠΑ: 11,11€

Έλαιο Εντατικής Θεραπείας  για ψείρες ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ Σειρά ενάντια στις ψείρες Βιολογικά Προϊόντα - hqbbs.gr -15%

Έλαιο Εντατικής Θεραπείας για ψείρες ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ

 Έλαιο Εντατικής Θεραπείας σε μορφή σπρέι , χωρίς προωθητικά αέρια – Gluten Free..

18,00€ 15,30€ Χωρίς ΦΠΑ: 12,34€

Helan,